PEDIGREE® DentaStix™ Fresh Mini

Uw hond is niet in staat om te vertellen wanneer er iets mis is, echter hebben 4 van de 5 honden ouder dan 3 jaar tandvleesproblemen.
Deze worden veroorzaakt door tandsteen en tandplak. Dagelijkse gebitsverzorging kan de vorming van tandsteen en tandplak verminderen.
PEDIGREE® DentaStix Fresh heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik de speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Daarnaast bevat het als speciale actieve ingrediënten Groene Thee Extract en gepatenteerde Eucalyptus Olie, die bewezen bijdragen aan een frisse adem.

Klik hier voor een voedingsadvies op maat voor jouw hond

Voeding

Kleine honden (type Teckel), geef 1 stick per dag. Enkel geschikt voor honden tussen 5 kg en 10 kg. Niet geschikt voor puppy's jonger dan 4 maanden. Gebruik de hersluitstrip om de kwaliteit en de versheid van het product na opening te bewaren. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.

Ingrediënten

Granen plantaardige bijproducten (bevat 0.2% theïnevrije groene thee extract en 0.03% eucalyptusolie)vlees en dierlijke bijproducten mineralen (waarvan 2.3% natriumtripolyfosfaat) oliën en vetten

Voedingswaarde per KG

eiwit : 7.7

vetgehalte :
1.8

anorganische stof :
5.3

ruwe celstof :
2.3

vocht :
16.2

energiewaarde :
292 kcal/100g


Kleurstoffen / Nutritionele additieven

Additieven per kg

Heptagehydrateerd zinksulfaat :
880 mg

Sensorische additieven

Kipsmaak :
45 mg

Bewaaradvies

Na opening 14 dagen houdbaar. Koel en droog bewaren.
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy
Cookie toestemming