PEDIGREE® DentaStix™ Fresh Medium

Uw hond is niet in staat om te vertellen wanneer er iets mis is, echter hebben 4 van de 5 honden ouder dan 3 jaar tandvleesproblemen.
Deze worden veroorzaakt door tandsteen en tandplak. Dagelijkse gebitsverzorging kan de vorming van tandsteen en tandplak verminderen.
PEDIGREE® DentaStix Fresh heeft een unieke X-vorm. Het is klinisch bewezen dat bij dagelijks gebruik de speciale textuur en de actieve ingrediënten de vorming van tandsteen tot 80% kan verminderen. Daarnaast bevat het als speciale actieve ingrediënten Groene Thee Extract en gepatenteerde Eucalyptus Olie, die bewezen bijdragen aan een frisse adem.

Klik hier voor een voedingsadvies op maat voor jouw hond

Voeding

Middelgrote honden (type Cocker Spaniel), geef 1 stick per dag. Enkel geschikt voor honden tussen 10 kg en 25 kg. Niet geschikt voor puppy's jonger dan 4 maanden. Gebruik de hersluitstrip om de kwaliteit en de versheid van het product na opening te bewaren. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.

Ingrediënten

Granen
plantaardige bijproducten (bevat 0.2% theïnevrije groene thee-extract en 0.03% eucalyptusolie) vlees en dierlijke bijproducten mineralen (waarvan 2.3% natriumtripolyfosfaat) oliën en vetten

Voedingswaarde per KG

eiwit : 7.7
vetgehalte : 1.8
anorganische stof : 5.3
ruwe celstof : 2.3
vocht : 16.2
energiewaarde : 292 kcal/100g
Nutritionele additieven Additieven per kg
Heptagehydrateerd zinksulfaat : 880 mg
Sensorische additieven
Kipsmaak : 45 mg
Gestructureerde Voedingswaarden EU
Nutritionele additieven Additieven per kg
Energie 292%
Vet 1.8%
Eiwitten 7.7%

Bewaaradvies

Na opening 14 dagen houdbaar. Koel en droog bewaren.
Pedigree® Feeling Happy Pedigree® Feeling Happy