PEDIGREE® VITAL PROTECTION™ Light met Kip & Groenten

Bij PEDIGREE® geloven we dat elke hond een liefdevol thuis en de beste voeding verdient. Ruim 40 jaar ervaring met het ontwikkelen van PEDIGREE® recepten heeft ons geleerd dat honden vier universele basisbehoeften hebben: Huid & Vacht, Afweersysteem, Verteerbaarheid en Gebitsverzorging. Daarom zijn PEDIGREE® VITAL PROTECTION droge brokken speciaal ontwikkeld om voeding te bieden die tegemoet komt aan deze vier behoeften: ze helpen bij het ondersteunen van een sterk afweersysteem, ze zorgen voor en gezonde huid en vacht, een goede verteerbaarheid en ze helpen het gebit van je hond schoon te houden. PEDIGREE® VITAL PROTECTION helpt je hond gezond en vol levenslust te houden.   Light*
* Verlaagd vetgehalte.

Bevat minder vet
Wanneer honden minder actief zijn of aanleg hebben om zwaarder te worden, is het belangrijk om ze voeding te geven die naadloos aansluit op hun specifieke behoeften.
Daarom heeft PEDIGREE® een product ontwikkeld met 20% minder vet per maaltijd dan onze Adult variant en met alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhouding, die helpen zijn gewicht op peil te houden. Zo blijft je hond in vorm zonder iets tekort te komen.

De beste manier om voor je hond te zorgen is door middel van effectieve gebitsverzorging. Het dagelijks geven van PEDIGREE® VITAL PROTECTION droge brokken in combinatie met PEDIGREE® DentaStix, kan hieraan bijdragen.
DentaStix™ is een lekkere kauwstaaf met een unieke X-vorm, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat deze bij dagelijks gebruik de opbouw van tandplak en tandsteen kan helpen verminderen.

Klik hier voor een voedingsadvies op maat voor jouw hond

Ingrediënten

Granen vlees en dierlijke bijproducten (23%, waarvan 4% kip in de donkerbruine brokken) oliën en vetten (waarvan 0.4% zonnebloemolie)
plantaardige bijproducten (waarvan 1% gedroogde bietenpulp)mineralen groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwten in de groene brokken)

Voedingswaarde per KG

eiwit: 26

vetgehalte:
10.4

anorganische stof:
7

ruwe celstof:
2
Nutritionele additieven
Additieven per kg

Vitamine A:
13601 IE

Vitamine D₃:
1500 IE

Vitamine E:
450 mg

Pentagehydrateerd kopersulfaat:
26 mg

Monogehydrateerd mangaansulfaat:
113 mg

Kaliumjodide:
2.14 mg

Natriumseleniet:
0.54 mg

Monogehydrateerd zinksulfaat:
300 mg
Gestructureerde Voedingswaarden EU

Nutritionele additieven

Additieven per kg

Vet
10.4%

Eiwitten
26%

Vitamine A
13601 other

Vitamine D3
1500 other

Vitamine E
450 mg

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren in gesloten verpakking.
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy
Cookie toestemming