PEDIGREE® VITAL PROTECTION™ Adult met Kip en Groenten 15 kg

Bij PEDIGREE® geloven wij dat elke hond een liefdevol thuis en de beste voeding verdient. Ruim 40 jaar ervaring met het ontwikkelen van Pedigree recepten heeft ons geleerd dat honden vier universele basisbehoeften hebben. Huid & Vacht, Afweersysteem, Verteerbaarheid en Gebitsverzorging. Daarom zijn PEDIGREE® VITAL PROTECTION droge brokken speciaal ontwikkeld om voeding te bieden die tegemoet komt aan deze vier behoeften: ze helpen bij het ondersteunen van een sterk afweersysteem, ze zorgen voor een gezonde huid en vacht, een goede verteerbaarheid en ze helpen het gebit van je hond schoon te houden. PEDIGREE® VITAL PROTECTION helpt je hond gezond en vol levenslust te houden.

De beste manier om voor je hond te zorgen is door middel van effectieve gebitsverzorging. Het dagelijks geven van PEDIGREE® Vital Protection droge brokken in combinatie met PEDIGREE® DentaStix, kan hieraan bijdragen. DentaStix is een lekkere kauwstaaf met een unieke X-vorm, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat deze bij dagelijks gebruik de opbouw van tandplak en tandsteen kan helpen verminderen. 

Klik hier voor een voedingsadvies op maat voor jouw hond

Ingrediënten

Granen vlees en dierlijke bijproducten (18%, waarvan 4% kip in de donkerbruine brokken) oliën en vetten (waarvan 0.4% zonnebloemolie) plantaardige eiwitextracten plantaardige bijproducten (waarvan 1% gedroogde bietenpulp) groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwtjes in de groene brokken) mineralen

Voedingswaarde per KG

eiwit : 21

vetgehalte :
13

anorganische stof :
7.5

ruwe celstof :
1.8
Nutritionele additieven
Additieven per kg

Vitamine A :
11561 IE

Vitamine D₃ :
1275 IE

Vitamine E :
450 mg

Pentagehydrateerd kopersulfaaat :
24.8 mg

Monogehydrateerd mangaansulfaat:
215.6 mg

Kaliumjodide:
2 mg

Natriumseleniet:
0.6 mg

Monogehydrateerd zinksulfaat:
575 mg
Gestructureerde Voedingswaarden EU

Nutritionele additieven

Additieven per kg

Vet
13%

Eiwitten
21%

Vitamine A
11561 other

Vitamine D3
1275 other

Vitamine E
450 mg

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren in gesloten verpakking.
Houdbaarheidsdatum: zie achterzijde verpakking.
Pedigree® Feeling HappyPedigree® Feeling Happy
Cookie toestemming