PEDIGREE® VITAL PROTECTION™ Adult Maxi met Rund & Rijst

Bij PEDIGREE® geloven we dat elke hond een liefdevol thuis en de beste voeding verdient. Ruim 40 jaar ervaring met het ontwikkelen van PEDIGREE® recepten heeft ons geleerd dat honden vier universele basisbehoeften hebben: Huid & Vacht, Afweersysteem, Verteerbaarheid en Gebitsverzorging. Daarom zijn PEDIGREE® VITAL PROTECTION™ droge brokken speciaal ontwikkeld om voeding te bieden die tegemoet komt aan deze vier behoeften: ze helpen bij het ondersteunen van een sterk afweersysteem, ze zorgen voor een gezonde huid en vacht, een goede verteerbaarheid en ze helpen het gebit van je hond schoon te houden. PEDIGREE® VITAL PROTECTION™ helpt je hond gezond en vol levenslust te houden.

De beste manier om voor je hond te zorgen is door middel van effectieve gebitsverzorging. Het dagelijks geven van PEDIGREE® VITAL PROTECTION droge brokken in combinatie met PEDIGREE® DentaStixTM kan hieraan bijdragen.
DentaStixTM is een lekker kauwstaaf met een unieke X-vorm, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat deze bij dagelijks gebruik de opbouw van tandplak en tandsteen kan helpen verminderen.Verdere Beschrijving

Grote honden belasten hun gewrichten zwaarder. Daarom hebben ze extra verzorging nodig. Pedigree Adult Maxi bevat glucosamine en visolie, een natuurlijke bron van omega 3, die helpt om hun gewrichten soepel en gezond te houden. Iedere hond verdient een gezond gebit. Honden doen alles met hun gebit, dus het is cruciaal dat ze hun tanden en tandvlees gezond houden. Daarom zijn onze droge brokken aangepast aan de grootte van hun kaakbeenderen en hebben ze een speciale textuur die de tanden helpt schoon te houden. Iedere hond verdient een gezonde maag. Onze voeding bevat natuurlijke vezels die bijdragen aan een gezonde voedselvertering, en proteïnen van hoge kwaliteit die mild zijn voor de maag van je hond. Onze recepten zijn speciaal samengesteld met de meest essentiële oliën die de huid en vacht van je hond helpen te voeden. Daarnaast bevatten onze recepten vitamine E, een antioxidant, en mineralen die belangrijk zijn om een sterk immuunsysteem te helpen ondersteunen.

Klik hier voor een voedingsadvies op maat voor jouw hond

Ingrediënten

Granen (waarvan 4% rijst) vlees en dierlijke bijproducten (20%, waarvan 4% rund, waarvan 5% gevogeltemeel als een natuurlijke bron van glucosamine) oliën en vetten (waarvan 0.4% zonnebloemolie waarvan 0.25% visolie als een natuurlijke bron van Omega 3) plantaardige bijproducten (waarvan 1% gedroogde bietenpulp) mineralen

Voedingswaarde per KG

eiwit: 21
vetgehalte: 13
anorganische stof: 7.5
ruwe celstof: 1.5
Nutritionele additieven Additieven per kg
Vitamine A: 12241 IE
Vitamine D₃: 1350 IE
Vitamine E: 500 mg
Pentagehydrateerd kopersulfaat: 25.2 mg
Monogehydrateerd mangaansulfaat: 216 mg
Kaliumjodide: 2.1 mg
Natriumseleniet: 0.63 mg
Monogehydrateerd zinksulfaat: 575 mg
Gestructureerde Voedingswaarden EU
Nutritionele additieven Additieven per kg
Vitamine A 12241 other
Vitamine D3 1350 other
Vitamine E 500 mg

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren in gesloten verpakking.
Houdbaarheidsdatum: zie achterzijde verpakking.
Pedigree® Feeling Happy Pedigree® Feeling Happy